One-of-a-kind blends that are made by our own methodology
especially to capture the charcteristics of various Japanese teas.
The aroma, taste and aftertaste—
enjoy the flavors of Japanese tea like never before.
茶は養生の仙薬なり
さまざまな日本茶の特徴をとらえた
独自の製法による唯一無二のブレンドです。
香り、味わい、後味の余韻—— 、
これまでにない日本茶の妙味をお愉しみください。
Sencha, yuzu, kuromoji
煎茶、柚子、黒文字
Featuring the subtle astringency of sencha with the fresh aroma of citrus fruits, this refreshing blend is perfect as a wake-up tea, and can be enjoyed as an alternative to fresh juice.
煎茶のほのかな渋味と柑橘系の果実のさわやかな香りをお愉しみいただけるブレンドです。清涼感のある味わいのため、フレッシュジュースなどの代わりに目覚めのお茶としてお召し上がりください。
Sencha, kamairicha
煎茶、釜炒り茶
This blend was created by discerning the individual character of a variety of sencha and combining them in a way that brings out the flavor of each sencha. Clear with a beautiful golden color, this blend offers a refreshing aroma and a crisp, astringent flavor.
さまざまな品種でつくられた煎茶の個性を見極め、それぞれの味わいが引き立つよう組み合わせたブレンドです。澄んだ黄金色が美しく、さわやかな香りとすっきりとした渋味をお愉しみいただけます。
Gyokuro Ensemble
玉露アンサンブル
A blend of gyokuro meticulously produced with great care, using a special cultivation method. Enjoy its robust fragrance, rich lingering umami and sumptuous flavor distinctive of gyokuro.
特別な栽培法で手間を惜しまず丁寧につくられた玉露のブレンドです。芳醇な香りとともに、余韻の長い濃厚な旨みをお愉しみいただけます。玉露ならではの贅沢な味わいをご堪能ください。
Tamaryokucha, sencha, shiraore
玉緑茶、煎茶、白折
A blend of mushisei tamaryokucha (steamed curled tea) and deep-steamed sencha, both of which are made by the distinctly Japanese production method of steaming tea leaves. Moderately astringent and mildly sweet, this beautiful dark green tea pairs well with a variety of meals.
日本茶の代表的な製法である蒸す工程を経た蒸製玉緑茶と深蒸煎茶のブレントです。濃い緑色が美しく、ほどよい渋味とまろやかな甘みをお愉しみいただけます。さまざまな食事とも好相性です。
Kocha, oolongcha, black grape leaf
紅茶、烏龍茶、黒葡萄葉
Black grape leaves and red perilla are added to kocha black tea with a rich fragrance reminiscent of flower nectar and oolong tea with a luxurious fragrance, and deep astringency, resulting in a taste evocative of wine. The crisp flavor of this blend pairs well with meals and confections.
花の蜜のような芳醇な香りの紅茶と、華やかな香りと深みのある渋味をもつ烏龍茶に、黒葡萄の葉や赤紫蘇を合わせ、ワインを思わせる味わいに仕上げました。さっぱりとした味わいは食事や菓子にもよく合います。
Jukuseibancha, pu-erhcha, iribancha
熟成番茶、普 茶、いり番茶
Like whiskey and wine, tea becomes milder as it is aged. This blend offers a luxurious, sweet fragrance and a bonfire-like scent.
ウイスキーやワインのように、お茶も熟成を経ることでまろやかな味わいに仕上がります。華やかで甘い香りと焚き火のような薫香をお愉しみいただけるブレンドです。
Awabancha, kurocha, sannenbancha
黒茶、阿波番茶、三年番茶
This blend is characterized by a mild acidity unique to teas that undergo lactic acid fermentation, referred to as “phantom teas” for their rarity. With its fragrant aroma, smooth palate and crisp flavor, this blend pairs well with meals.
幻の茶とも称される乳酸発酵を経たお茶ならではのまろやかな酸味が特徴のブレンドです。芳ばしい香りと口当たりのよいすっきりとした味わいは食事にもよく合います。
Gyokuro Ensemble
焙じ茶、生姜、当帰
The unique fragrance of hojicha is given a spicy finish to create a highly aromatic, exotic blend. Enjoy the distinctive fragrance of this blend, which includes ginger, toki, sansho leaves, and citrus peel.
焙じ茶ならではの芳ばしさにスパイシーさを加え、香り高いエキゾチックなブレンドに仕上げました。生姜や当帰の葉、山椒の葉や陳皮など、個性豊かな香りをお愉しみいただけるブレンドです。
Hojicha ensemble
焙じ茶アンサンブル
A blend of hojicha teas with diverse fragrances and flavors, each produced by carefully controlling roasting conditions such as temperature and time. With roasted notes similar to coffee, this comforting fragrance is appreciated by people all over the world.
温度や時間など焙煎具合を細かく設定し、香りや味わいの異なるさまざまな焙じ茶をブレンドしました。コーヒーのように、世界中の方々に好まれる心安らぐ焙煎の香りをお愉しいただけます。
Barley, corn, black soybeans
大麦 、とうもろこし、黒大豆
Nutritious grains and medicinal herbs are combined and roasted until fragrant. Aromatic and naturally sweet, this blend can also be enjoyed before bed.
滋養豊富な穀物や薬草を合わせ、香り高く焙煎しました。香ばしさと自然な甘さが引き立つ風味豊かなブレンドです。睡眠前にも安心してお召し上がりいただけます。